Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Мария отказа мисия с ханш, уж заради дъщеря си

отпечатай новината

19.09.2017 12:09 | Видян 2228 пъти

Мария отказа мисия с ханш, уж заради дъщеря си

Мария отказа да участва в мисия на VIP Brother, в която трябваше да танцува със Сашка Васева, като намигването бе, че трябва да се използва и ханш.

Тя за пореден път обяви, че е дама и има достойнство и реши да се откупи като за целта дари за благотворителната кампания 3000 лв.

Нейното решение бе доста дискутирано, а по-голяма част от коментаторите стигнаха до мнението, че е проявила суета. Кристина Патрашкова обяви, че показното вадене на пари е парвенющина, като в защита на Мария застанаха Емануела и Миглена Ангелова.

Големият парадокс беше обяснението на самата Мария. В изповедалнята тя обясни, че като една дама и най-вече родител не иска да се излага в игри, тъй като дъщеря ѝ най-вероятно е пред телевизора. Не стана ясно защо след като толкова мисли какво ще види детето ѝ въобще участва в такова шоу. Коментаторите също отбелязаха, че профилите ѝ в социалните мрежи са далеч по-притеснителни за едно дете от една игра в шоуто. А и работата ѝ всекидневно включва въртене на ханш, дъщеря ѝ няма как да не е видяла и как се върти в оскъдни дрехи около клиенти и музиканти в заведения.

Феновете на шоуто пък се запитаха как не се притеснява за дъщеря си като говори за анални жлези, но в крайна сметка няма как да получат отговори.

Така или иначе Големият брат прие нейната сделка и взе трите бона за каузата си. Сашка Васева дари същата сума и също не участва в играта.

Снощи бяха и първите елиминации. Зрителите дадоха най-нисък вот за близначката Влади, която по сюжет, който сме гледали в няколко предавания не напусна, а бе заключена в склада на шоуто. И ще има мисията да се сменя с близначката си без другите да се усетят. Ако задачата бъде изпълнена те ще имат имунитет, а ако ги разпознаят, и двете ще напуснат предаването.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !