Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившият на Ани Салич по спешност в болница

отпечатай новината

12.09.2017 16:43 | Видян 2187 пъти

Бившият на Ани Салич по спешност в болница

Бившият съпруг на журналистката от Нова тв Ани Салич – Бранко, беше приет по спешност в благоевградската болница вчера по обед. Около 13 ч на тел. 112 е подаден сигнал от ведомственото заведение на месокомбинат КФМ в Благоевград, че известният тв продуцент е почуствал силни болки в корема и внезапно му е прилошало.

„Направихме му пълни изследвания, няма нищо страшно, каза преди малко за „Монитор“ д-р Огнян Митев, шеф на благоевградската болница. „Имахме съмнения за панкреатит, оказа се, че възпалението на панкреаса е в много лека форма. Пациентът ще остане още няколко дни под наблюдение.“, допълни той. Интересът на медиите достигнал и до самия Бранко, който чрез завеждащ отделението по гастроентерология д-р Румен Цацов отказа всякакъв коментар за състоянието си.

Собствениците на КФМ също отказаха да коментират здравословното състояние и поводът Бранко Салич да ги посети. Преди близо 20 години испанската фирма приватизира държавната „Родопа“ в Благоевград, след което го модернизира с ново оборудване. Работещи в КФМ неофициално споделиха, че Салич вероятно е дошъл в Благоевград, за да преговаря за заснемането на рекламен филм за новите продукти на месокомбината.  



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !