Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лейди Гага се оттегля временно от музикалната сцена

отпечатай новината

11.09.2017 10:36 | Видян 1072 пъти

Лейди Гага се оттегля временно от музикалната сцена

Певицата Лейди Гага възнамерява да се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време след края на турнето си. Това обяви самата тя по време на пресконференция на Филмовия фестивал в Торонто, където бе представен документалният филм за нея.

"Ще си взема почивка, не знам колко дълго. Това не означава, че няма повече да творя. Не означава, че не готвя нещо. За мен винаги ще остане най-важното нещо на света да забавлявам хората и да ги карам да се чувстват щастливи", увери звездата почитателите си в изявление пред журналистите и уточни, че оттеглянето й е породено от нужда "да забави малко темпото и да се излекува" - по нейни думи от хронична болка.

Съобщението на Лейди Гага идва само седмица, след като се наложи да анулира концерта си в Монреал заради ларингит и инфекция на дихателните пътища, получени на концерт в Ню Йорк.

През кариерата си певицата никога не е крила борбата си с депресията, хранителните разстройства и хроничните заболявания. Те обаче никога не й попречиха за 10 години да запише 5 албума и да спечели безброй награди.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !