Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лейди Гага компенсира фенове с пица

отпечатай новината

07.09.2017 11:07 | Видян 1289 пъти

 Лейди Гага компенсира фенове с пица

Поп чудовището Лейди Гага даде заявка да изпрати пици на феновете си, като извинение за пропуснат концерт. Певицата канселира свое шоу в Монреал поради здравословни причини. Носителката на „Грами“ обясни в профила си в Туитър, че е заболяла от ларингит и дихателна инфекция след представление на открито в Ню Йорк миналата седмица.

По време на визитата й в канадския град цял арсенал от почитатели наобиколи хотела, в който изпълнителката на Born This Way е отседнала. Именно те са късметлиите, които си спечелиха почерпка заради лоялността си. Междувременно меломани и телеманиаци тръпнат в очакване на документалния филм Lady Gaga: Five Foot Two за концерта й на миналогодишния Super Bowl.

31-годишната звезда анонсира премиерата с разбъркани кадри в Instagram, чиито финален вариант показва лицето й с аристократична шапка и сюрреалистична плитка с флорални мотиви на прасковен фон. В последното парче от „пъзела“ се вижда как опакованото в сребърни гащи дупе на Гага се изстрелва към висините на стадион NRG в Хюстън на фона на българската фолклорна песен „Кавал свири“. Лентата ще дебютира на филмовия фестивал в Торонто, а на 22 семтеври ще бъде излъчена по Netflix .

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !