Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Румен Дахлев ли е новият мъж до Емилия?

отпечатай новината

07.09.2017 10:21 | Видян 3684 пъти

Румен Дахлев ли е новият мъж до Емилия?

Най-актуалната клюка свързва фолк певицата с Румен Дахлев, разследван от ГДБОП за трафик на дрога

След като вече окончателно прекрати отношенията си с Коко Динев и отново се котира на пазара, фолк певицата Емилия е забила един от най-актуалните наркобосове в родния ъндърграунд. Горещата клюка сочи, че пайнерката се навърта около небезизвестния Румен Дахлев, разследван от ГДБОП за трафик на дрога.

Дахлев, популярен в подземните среди като Черния принц, е бивше гадже на друга една фолк певица – Лия. Навремето именно благодарение на неговото финансово благодетелство Лия успя да пробие на чалга пазара, пише "Галерия".

С Емилия се познават отдавна, като според запознати изпълнителката е имала отношения с Румен Дахлев още докато е била с Коко Динев. Дали бизнесменът е бил наясно с паралелната връзка на жена си, засега остава загадка.

След раздялата на Емилия с Динев, отношенията й с наркобоса са се задълбочили. А заедно с това стандартът й на живот рязко се повишил.

Освен че изглежда подмладена, изпълнителката била засипвана със скъпи подаръци от Дахлев. Според клюката любовникът й дори я зарадвал с чисто нов автомобил, с който засега Емилия предпочела да не се показва, за да не дразни Коко.

Самият Дахлев разполага с автопарк за над половин милион лева. В родния си град Поморие е собственик на луксозна кооперация, а в столицата държи няколко апартамента.

Кой е той?

Румен Дахлев е тайният наркобос Номер 1 на България. Името му не се среща толкова често в крими хрониките като това на Маджо или Маргините, но източници от родния ъндърграунд го класират като много по-голяма клечка от тях.

В момента си партнира с крупния наркотрафикант от Хасково Димитър Начев-Сачмата, а преди това името му се свързва с големите играчи Михаил Младжов и Мето Илиянски. От известно време насам тече проверка на ГДБОП срещу него за търговия с хероин и кокаин.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !