Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лейди Гага и Тейлър Кини се срещат

отпечатай новината

04.09.2017 10:45 | Видян 1435 пъти

Лейди Гага и Тейлър Кини се срещат

Звездната двойка Лейди Гага и Тейлър Кини рестартира отношенията си, но в графата „просто приятели“, пише монитор. Певицата и звездата от сериала Пожарникарите от Чикаго са на мнение, че любовта ръжда не хваща, но са продължили напред и сегашната им връзка опира само до наздравици и лични изповеди.

„Гага и Тейлър още са много близки, но са само приятели. Те си говорят или пишат всеки ден и дори се срещат, когато са в един град, но нищо романтично не се случва помежду им“, издаде пред сп. Us близък до тях източник.

Искрата между изпълнителката на Born This Way и актьорът пламна на сета на видеоклипа към You & I през 2011 г., а през 2015 г. двамата се сгодиха навръх Свети Валентин. Малко след това обаче пътищата им се разделиха.

„Тейлър и аз винаги сме вярвали, че сме родени един за друг. Като всяка двойка и ние имаме възходи и падения и от известно време си взимаме почивка. И двамата сме амбициозни артисти, като се надяваме да преборим усложненията на връзките от разстояние в името на любовта ни. Моля ви, подкрепете ни – ние сме като всички вас и наистина се обичаме”, написа екстравагантната певица в Инстаграм по това време.

В момента носителката на Грами споделя сърцето и дома си със своя агент Кристиан Карино.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !