Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Емилия и Тони Стораро хит в Гърция

отпечатай новината

01.09.2017 17:10 | Видян 2790 пъти

Емилия и Тони Стораро хит в Гърция

Поп-фолк звездите Емилия и Тони Стораро завладяха гръцките радиостанции с песента си Как да изтрезнея, пише монитор. Освен честата ротация в ефир в южната ни съседка, композиторът на оригиналната версия на парчето Кристос Карастатис лично се обади на изпълнителите, за да ги поздрави за добрата работа.

Сполучливият кавър му даде повод да отправи предложение на певците за бъдещи проекти. Песента се внедри и в родната класация за летни хитове, след като чукна първия си милион гледания в YouTube.

Междувременно Емилия е на път да финализира новия си албум, който се очаква да залее пазара преди края на годината. Стораро пък издаде албум изцяло на гръцки език с името I Zoi Mu („Моят живот“) преди дни. Заглавието е вдъхновено от факта, че с това начинание, изпълнителят на За една жена сбъдва голямата си мечта.

От 20 години той трупа в репертоара си набор от хитове, нашумяли в южната ни съседка. Всички парчета, поместени в новия албум, са подарени на 41-годишния фолкидол от гръцките звезди Василис Карас и Зафирис Мелас.

Стораро е получил от тях разрешение да запише и изпълнява техни популярни песни. Парчетата в албума са миксирани и разделени на три части – балади, бързи и изсвирени на живо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !