Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сандра Бълок дари 1 млн.долара за пострадалите от Харви

отпечатай новината

31.08.2017 12:55 | Видян 1712 пъти

Сандра Бълок дари 1 млн.долара за пострадалите от Харви

Известните хора показаха, че могат да се съюзят в трудни моменти и събраха огромна сума пари за пострадалите от урагана Харви. Най-много дари Сандра Бълок – 1 млн. долара.

Актрисата и друг път е правила подобни щедри дарения.„Благодарна съм, че мога да помогна. Ние трябва да се грижим едни за други“, пише в изявление, направено от Бълок и публикувано в E! News.

Към нея се присъедини и кланът Кардашян, чиято обща сума бе 500 000 долара. В компанията от щедри знаменитости са и Дженифър Лопес, Дуейн „Скалата“ Джонсън и Кевин Харт, предоставили средства за подпомагане на пострадалите от природното бедствие, предаде Ройтерс.

„Хюстън, молим се за теб. Мама, сестрите ми и аз даряваме 500 000 долара“, написа в Туитър Ким Кардашян.

Преди да отслабне до тропическа буря ураганът Харви „удари“ сушата, причинявайки опустошителни наводнения. Природното бедствие отне живота на над 10 души и парализира Хюстън, щата Тексас.

Комикът Кевин Харт оповести в социалните мрежи, че дарява 50 000 долара и отправи призив към други знаменитости да последват примера му.

Преквалифициралият се в актьор кечист Дуейн „Скалата“ Джонсън, певицата и актриса Дженифър Лопес по 25 000 долара.

Суперзвездата Бионсе, наскоро преместила се от Ню Йорк в Лос Анджелис, също оповести, че работи над проект за подпомагане на родния ѝ град Хюстън.

„Тексас, ти си в молитвите ми“, написа Бионсе в Instagram. В изявление за „Хюстън кроникъл“ певицата допълва, че планът ѝ е да помогне на колкото се може повече хора.

Британската група „Колдплей“, която отмени планираното си шоу в Хюстън миналия петък заради надвисналата заплаха от урагана Харви, записа песен специално за града, озаглавена „Houston#1“, и я изпълни на концерт в Маями в понеделник.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !