Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета плаща неустойка на Иван и Андрей

отпечатай новината

29.08.2017 10:15 | Видян 2820 пъти

Николета плаща неустойка на Иван и Андрей

Тв водещата Николета Лозанова ще дължи крупна сума на продуцентите на Папараци Иван Христов и Андрей Арнаудов, ако реши да прекрачи прага на къщата на Вип брадър, научи монитор. Иван се закани пред BiТ, че най-оборотната футболна съпруга у нас ще плати голяма неустойка в случай, че се класира за участие в риалити формат, излъчван в праймтайма на конкурентна телевизия.

„Смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването Папараци, категоричен е той.
Иван и Андрей обаче останали изненадани от факта, че Лозанова нарушила договор с тях като публикува в аванс информацията за напускането си в социалната мрежа, тъй като уговорката била да бъде официално оповестено първо от продуцентите.

Сексапилната брюнетка засега не е изявила публично желание да се бори в мисии за литър топла вода със съквартиранти като звездата на турбо-фолка Сашка Васева и изгрялата с порочен клип и фалшиво пеене Сузанита Мурадова.

Междувременно стана ясно, че Венета Райкова ще смени 29-годишната плеймейтка в коментарите за това кой какво бельо носи и къде си разхожда кучето. В петък, когато половинката на вратаря Ники Михайлов обяви раздялата си с обектива на Папараци и обеща „епично и рейтингово“ завръщане, Райкова анонсира във Фейсбук края на отношенията си с BiT. Тя не пожела да коментира трансфера си в bTV, но първият ѝ ефир ще бъде на 17 септември, веднага след втория лайв на Фермата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !