Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиян Костов избухна: Не съм гей

отпечатай новината

28.08.2017 15:55 | Видян 3358 пъти

Кристиян Костов избухна: Не съм гей

„Не съм гей, кога съм се държал като човек с различна ориентация? Ако беше така, щях да съм го разбрал и да ви кажа за това, защото няма причина да го крия. Винаги съм бил честен с всички и така ще бъда”, добавя още Кристиян Костов по повод слуховете за себе си.

Носителят на приза за второ място на Евровизия е категоричен, че слуховете по негов адрес са напълно безпочвени. Той дори се обърна към феновете си по този повод, за да разсее спекулациите около името си.

Момчето, още на 12 август записа свое видеопослание в отговор на последните злобни клюки.

Мнозина твърдяха, че е „бездарен и кльощав, хомосексуален тип”. Малкият Кристиян не крие, че търпи подобни обиди откакто през 2014 печели Гласът на Русия.

А завистта на хората се е отразила и на семейството му.

„Хората плюеха семейството ми, това, че известно време съм бил разделен от баща ми, пишеха глупости и че родителите ми са купували всичките ми добри класирания в конкурси.

И ето, сега го казвам — никога не съм бил богат и не съм разчитал да печеля по подобен начин”, тъжен е Кристиан.

Момчето било най-щастливо, когато се решило точно то да представя България на Евровизия.

„Дори не очаквах подобна позитивна реакция. Но пък най-тъжен бях, когато спечелих второто място.
Дори ми се искаше да се самоубия, мислех, че мога повече от това второ място. И затова ми беше трудно да говоря веднага, след като съобщиха резултатите. Защото не се чувствах щастлив. По-скоро бях разочарован от себе си”, откровен е Крис.

Тийн звездата признава, че представата на вечно усмихнат и позитивен младеж е доста илюзорна, пише седмичник. И подобно на мнозина и той има своите лоши моменти и избухва, когато иска повече от себе си, а не е доволен от постигнатото.

„Да, слаб съм, но имах мускулно заболяване, което преодолях. И оздравях. Тогава бях в болница, но вече съм добре”, обяснява Костов.

Освен това той признава, че имал проблеми със самочувствието и дълго време не се харесвал.

„Но това не е ли нормално, аз съм в пубертета и мисля, че пъпките по лицето ми съм получил като всеки тийнейджър. Да съдиш някого за външния му вид, не говори добре за теб”, завършва изповедта си Кристиан.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !