Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бившата на Деян Донков куфее по морето

отпечатай новината

24.08.2017 11:56 | Видян 2135 пъти

Бившата на Деян Донков куфее по морето

Топ манекенката Кристина Милева, която е и ексгоденица на Деян Донков, заряза майчинството, за да куфее на морето. Красавицата избра да се забавлява с приятелки, вместо да си гледа децата  у дома , писа HotArena.

Тъмнокосата изкусителка едва изчака да се роди дъщеря й Миа през юни и я връчи на бабите. Само седмица по-късно, тя и приятелката й Александра Тюркмен бяха засечени да лудуват на „Градина”.

„Не й чета морал, обаче коя майка си оставя децата, за да ходи по почивки с приятелките си”, критикуват я завистници. На Кристина обаче не й пука и от най-пресните фотоси става ясно, че забавата за нея продължава.

Красавицата е сред най-скъпоплатените бг модели в чужбина, не само е върнала отлич„ната си форма след раждането, но и майчинството очевидно никак не й тежи. Вероятно заради факта, че родителите й, както и тези на мъжа й помагат на двойката и от сърце се радват на внуците си, пише „Телеграф”.

Милева трудно преживя раздялата с Деян Донков. Актьорът от Народния театър я заряза рзаради актрисата Радина Кърджилова.

Иначе двамата бяха двойка години наред, а тя дори го отведе почти до олтара. И точно когато бяха на косъм от официалното скрепяване на връзката си, актьорът срещна Радина, от която вече има син.

И бързо забрави дългокраката манекенка, чиито ангажименти в чужбина й попречиха да опази територията си достатъчно надеждно.

Към днешна дата супермоделът се засича с новото семейство, но предпочита да си дава вид, че не ги забелязва. Иначе самата тя живее от дълги години в САЩ, където съпругът й има бизнес.

Преди две години двамата се сдобиха със син – Кай, а през юни тази година станаха родители и на малката Мия. Дни по-късно манекенката вече лудуваше по плажа с приятели и поддържаше формата си с кайтсърфинг.

Цялото семейство обожава екстремния спорт, а моделката се хвали, че синът им също.

„С  такива родители е неизбежно. Само чака баща му да извади сърфа и започва да се катери върху него”, смее се красавицата по този повод.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !