Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Новият на Отварачката върти харем

отпечатай новината

18.08.2017 16:52 | Видян 3371 пъти

Новият на Отварачката върти харем

Приказките на Марчето, че се носи на крилете на любовта и е срещнала мъжа на живота си май ще окажат поредния кьорфишек.

Според запознати става дума за мастит бизнесмен, който се занимава със земеделие и налива в бизнеса си сериозни пари по европейски програми, пише BGLife.club. Господинът си падал по тънката част и щедро пилеел пари за забавления със засукани мацки.

Една от тях е Мара Отварачката, която доброволно приела да влезе в „харема“, като за седмица получавала около 20 бона кеш. Тя не спира да публикува снимки от хотел в Созопол, където са настанени още 3 от любовници на земеделския тигър. Открай време се говори, че за неосъществената певица, парите са далеч по-важни от някакви си чувства.

След като бе позорно изритана от милионера Християн Гущеров, при когото живееше като царица, Мара яко закъса финансово. От жилище-палат, скъпи клипове, охрана, шопинги по света, миньончето се озова на улицата. Кара кола на изплащане и се е докарала до там, че не може да си плати разходите за вода, беше разкрил неин фен, публикувайки покани за доброволно плащане от Софийска вода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !