Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нина Добрев не иска да е тийнейджър

отпечатай новината

18.08.2017 15:53 | Видян 1864 пъти

Нина Добрев не иска да е тийнейджър

Актрисата Нина Добрев се зарече повече да не се появява в киното и телевизията нарамила раницата на тийнейджър, пише монитор. Именно това желание мотивирало красавицата с български корени да напусне фентъзи драмата Дневниците на вампира.

„Вече не искам да играя тийнейджър. Искам да съм в ролята на възрастен и да се чувствам предизвикана, да работя с невероятни режисьори и да разказвам страхотни истории“, изповяда се пред сп. Harper’s Bazaar 28-годишната звезда.

След като напусна шоуто като Елена Гилбър и нейните двойнички през 2015 г., феновете побързаха да обвинят за това колегата ѝ Иън Сомерхолдер, с когото си партнираха в сериала и в живота. Двамата претопляха отношенията си на приливи и отливи до 2013 г., след което окончателно тръгнаха по различни пътища.

Решението на Добрев да се раздели с каста на вампирската сага се роди веднага след появата на новата муза на 38-годишният актьор – Ники Рийд. Именно това даде повод на почитателите на екранната двойка Деймън и Елена да набедят Сомерхолдер за главен виновник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !