Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бионсе реализира най-стилната книга

отпечатай новината

18.08.2017 13:55 | Видян 2053 пъти

Бионсе реализира най-стилната книга

Всеки, запознат със забележителния шести запис на Бионсе, "Lemonade", ще ви каже, че това е повече от просто албум. Лично, политическо и безпричинно честен, той е коронясано постижение в кариерата на един от най-любимите артисти на музиката, благодарение в голяма степен на невероятната му визия.

Независимо дали сте гледали специалния HBO или сте припявали някои от изпълненията на Бионсе, които са смайващи, ударът е бил невъзможен за игнориране. И все пак пълният обхват на пътуването от идеята до крайния продукт се държи под прикритие - досега.

Днес Бионсе ще издаде "Как да направим Лимонада" да се превърне в експанзивна книга от 600 страници, която най-сетне завладява публиката зад кулисите с множество ексклузивни снимки, изходи и изкуство, които осветяват нейното динамично използване на модата, за да предаде посланието си.

Книгата предлага задълбочен поглед върху всеки елемент от визуалната презентация на Lemonade, като излага на показ многото влияния на проекта, сътрудниците и камерите. Чрез колажи и фотографски съпоставки, Beyoncé's-takes-a-village метод на творчеството идва в пълен поглед. От боя за тяло "Laolu Senbanjo Yoruba", включена в "Съжалявам" за гардероба на художествено персонализираната Gucci в "Formation", всеки детайл на естетиката сега се отличава и дава по-голям контекст.

Много от тези модни тенденции се регистрират като просто стилни в музикален видео формат, но всъщност са пропити с по-дълбок смисъл. Примерен случай: Една част очертава връзката между заглавната обвивка и законите на Луизиана "Тигън", които ограничават обличането на креолски жени в усилията си да поддържат държавните расистки социални йерархии.

Честването на чернотата и женствеността, Lemonade не се срамуваше от социалния си коментар. С появяването на "Бялата комедия" на "Черната пантера" в "Супербоул" в черно кожено костюмче, привличането на майката на движението на сцената на Музикалните награди за видео и превръщането на Грами в поздрав за богинята на плодородието с богато украсена златна фигура, Гардероб е избора за създаване на диалог.

Таблоидите може да са се съсредоточили върху откровенията, касаещи брака ѝ, но истинското послание на Lemonade надхвърля това - факт, който книгата подчертава перфектно. Тези невиждани досега изображения (включително поредица от реколта семейни снимки) документират всяка стъпка в процеса, а личните и политическите са свързани за изследване на това какво означава да бъдеш черна жена с тежестта на света върху раменете ти.

Как да накараме Lemonade да се вкопчи в дълбочините и историческите реалности. Автоматично трябва да има за членовете на BeyHive, които без съмнение са подготвили специално издание в кутия, което идва с двоен винил LP - осигурява нещо, което дори и най-обикновеният фен може да оцени: вътрешен поглед към артиста в нейната премия.

Още снимки, от проекта на Бионсе, можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ !!!

Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !