Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

10 години по-късно

отпечатай новината

17.08.2017 15:10 | Видян 1513 пъти

10 години по-късно

Дамите от клана Кардашиян-Дженър се събраха за фотосесия, с която да отбележат десет години от старта на риалити шоуто им Keeping Up With The Kardashians, чийто първи епизод беше излъчен през октомври 2007 година. Ким, Къртни, Кайли, Клоуи, Кендъл и мама Крис красят корицата на The Hollywood reporter.

За изминалите десет години и шестте представителки на клана успяха да станат милионерки, като империята им продължава да се разраства, оборвайки всякакви песимистични прогнози за залеза на популярността им.
Тези момичета може да нямат таланта да бъдат актриси, писателки, дизайнерки, тв водещи..., но със сигурност притежават уникалната дарба да осребряват популярността си.

Те владеят до съвършенство изкуството да продават себе си. И тайната е - важно е хората да говорят за теб. А хората обичат да четат и да говорят за разточителния им начин на живот, за семейните им драми, за децата и мъжете им.

И докато четат и говорят, Кардашиянките ми продават себе си – под формата на козметика, дрехи, мобилни приложения, игри, книги със сефлита, инстаграм снимки и т.н.

10 години по-късно кланът е все така финансово стабилен и все така актуален.

Снимки можете да видите ТУК !!!

EVA

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !