Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Жана Бергендорф била любовница на Люси Дяковска

отпечатай новината

11.08.2017 13:25 | Видян 2095 пъти

Жана Бергендорф била любовница на Люси Дяковска

Люси Дяковска и скандалната певица Жана Бергендорф са били любовници повече от една година, пише седмичник. Пикантната клюка взривила колеги на двете изпълнителки в началото на лятото, след като бившата вокалистка на супергрупата от Германия Ноу Ейнджълс се изпуснала след тежък запой за интимните си отношения.

Мълвата сочи, че още през 2015 г. двете започнали тайно да се срещнат, след участието на Жана в риалити предаването Х Фактор, където пък Люси бе член на журито.

За съжаление, искрата, пламнала тогава, не била достатъчна да се оформи дълготрайна връзка помежду им и пътищата им се разминали. Не след дълго, Бергендорф се озова с гръм и трясък в окото на поредица от медийни бури със своите изцепки и арестите заради тях, като върхът на глупостта ѝ стигна до там да бъде заловена с наркотици.

Дяковска пък неведнъж е казвала на всеослушание, че е твърд противник на дрогата и друго, освен марихуана, в живота си не е пробвала. Въпреки че не одобрявала поведението на колежката си, тя запазила мил спомен от кратката им афера и тайно се надявала тя да разцъфне в нещо по-значимо след време.

В края на миналото лято желанието ѝ почти се сбъднало, защото няколко коктейла и нощни запои в една и съща компания отново сближили Люси и Жана и те започнали да се срещат все по-често на четири очи.

Неслучайно двете започнаха да ходят при едни и същи стилисти и гримьори, а по едно време дори се обличаха идентично. В крайна сметка дали е имало лиз-близ история между тях, или става въпрос за строго платоническо, но очевидно доста близко приятелство, не станало ясно.

„Факт е, че Жана престана да се среща с мъже и се отдаде изцяло на сина си Леон, а визията й тотално се размина с женствеността от началото на 2017 г.”, анализират в гилдията.

За капак, наскоро Люси Дяковска предприе крута промяна във визията си, а сред колегите на певицата се говори, че и тя е плод на изтлялата с Жана любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !