Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Юлиан Константинов забърса млада блондинка

отпечатай новината

11.08.2017 12:27 | Видян 2303 пъти

Юлиан Константинов забърса млада блондинка

Юлиан Константинов отново е пред развод, пише седмичник. Оперният певец с по-сериозна кариера в чужбина, отколкото у нас, пак е сгазил лука пред съпругата си Юлия и отношенията им в разгара на лятото са вледенени като въздуха в Яркутск през януари.

Този път причината за това е знойна блондинка, омаяла позорно изгонения участник в предаването Аз обичам България.

Младата дама той срещнал в Пловдив преди няколко месеца и буквално зяпнал от външния ѝ вид и очарованието, което пръскала. Не след дълго Константинов признал пред приятели, че е хлътнал здравата и че е понечил да инициира комуникация с девойката, значително по-млада от него.

Така се стигнало и до реалната му забежка, за която пък Юлия научила почти на секундата.

Това далеч не е първият случай, в който певецът се провинява пред нея като кръшка безпардонно. След като имаше слухове, че е минал през леглото на водещата на предаването, в което близо 6 години неотлъчно бе част – Евелина Павлова, а след това го свързваха за кратко и със синоптичката Никол Станкулова, Константинов отново е паднал в капана на собствените си забежки.

И понеже никак не умеел да пази личната си кореспонденция и все „забравял” да трие съобщенията от телефона си, жена му набързо го „изловила” в поредната изневяра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !