Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Орлин на 60

отпечатай новината

08.08.2017 17:10 | Видян 2107 пъти

Орлин на 60

Изпълнителят на един от най-големите бг хитове за всички времена Светът е за двама (Даже мен да ме няма) става на 60 години днес. Орлин Горанов празнува ЧРД с национално турне. Придружават го някои от най-известните му дуетни половинки. Звездата на северняка изгрява на ръба на 70-те и 80-те години със Светът е за двама по музика на невероятната Мария Нейкова, Всичко отначало и други шлагери.

В края на соца съвместните му песни с Кристина Димитрова - кавъри на италиански парчета и авторски като Детски спомен (Ти лети, лети...), оглавяват класациите. След промените той съчетава оределите прояви на естрадата с навлизане в оперния жанр и става тенор в провинциална опера. 90-те години му донасят една от последните статуетки на Златния Орфей.

В новия век интересът към попзвездата отново се възражда. Това става и благодарение на успешното му участие като актьор в ролята на Президента в най-касовия български филм за последните 28 години Мисия Лондон, събрал само в кинозалите над 400 000 души и пъти повече пред екраните на бТВ, която го излъчва неколкократно.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !