Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Тодор Скримов пропусна раждането на дъщеря си

отпечатай новината

08.08.2017 14:51 | Видян 1882 пъти

Тодор Скримов пропусна раждането на дъщеря си

Тодор Скримов и най-красивата учителка Силвия Зубева станаха родители, но той е пропуснал щастливото събитие, писа HotArena.

Двамата се сдобиха с дъщеричка Ася на 1 август, но по това време Скримов е бил на лагер с националите във Варна. Щом научил новината обаче веднага тръгнал за София, за да види двете си любими жени.

Влюбените сключиха брак на 7 юли без много шум. Силвия беше тази, която разкри новината в профила си във Фейсбук като публикува снимка на ръцете им със сватбени халки на тях.

Връзката между учителката и волейболиста се разви скорострелно. Двамата са заедно от началото на миналата година. Тодор се влюбва в хубавата Силвия от пръв поглед, а и тя не остава безразлична към него.

Няколко месеца по-късно се сгодяват, а майката на Скримов не крие, че е във възторг от избраницата му. Тъй като самата тя упражнява тази подобна професия - директор е на гимназия в Перник.

Волейболистът впечатли страната след като в края на миналата година излезе да играе само 28 дена след операция за остраняване на тумор в бъбреците. Който, за щастие, се оказа доброкачествен и диагностициран навреме, предават от Love Style.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !