Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жената на Румен Луканов го изхвърли от вкъщи

отпечатай новината

05.08.2017 09:14 | Видян 3163 пъти

Жената на Румен Луканов го изхвърли от вкъщи

На 53-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство. Доскоро Луканов се мъчеше да пази авантюрите си в пълна дискретност, но очевидно вече е спрял да се крие.

След последната му изцепка преди броени дни, когато бе спипан в заведение с русокоса красавица, Ина го изгонила от вкъщи и поискала развод. В най-популярния роден сайт БГ мама потребителка публикува пикантен пост, придружен със снимка за доказателство.

„Днес видях Румен Луканов с една руса мацка, с която си пиеха бяло винце и се държаха по-интимно във вино бара на "Графа", точно до ул. "Христо Белчев". Той се държеше доста свойски и само караше барманката да им сипва вино, или да побърза с пицата. Мацката беше с една къса поличка и той само я поглеждаше коцкарски, а тя постоянно се заливаше от смях. Не знам кое беше толкова смешно, или просто ги беше хванало винцето, но явно добре се забавляваха”, написа бдителната дама.

След публикацията, чашата преляла и Ина, с която бяха заедно цели 30 години, показала на Румен вратата, пише седмичник. За отмъщение му взела лъскавия джип Мерцедес, с който доскоро се фукаше Луканов, а му оставила своята кола.

Според запознати, в семейния им дом в малка кооперация на столичната улица "Бачо Киро", на третия етаж останали да живеят само Ина и по-малкият им син Франк. По-големият им наследник Матю се е установил в Лондон и се грижи сам за себе си.

Слуховете, че слага рога на жена си циркулираха от 2-3 години, но едва миналото лято той бе уловен за първи път в крачка. Румен бе щракнат с апетитна блондинка, но шоуменът никак не се притесни от разкритието.

Тъй като бил семеен човек, а в заведението и магазините му за вино всички го познавали, той въртял любов в офиса си на бул. "Стамболийски", недалеч от мола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !