Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лили инсталира джакузи на терасата си

отпечатай новината

02.08.2017 11:28 | Видян 1572 пъти

Лили инсталира джакузи на терасата си

Лили Иванова ежедневно събира тен под жарките слънчеви лъчи, пише седмичник. Естрадната легенда е превърнала огромната тераса на столичния си дом в разхладителен комплекс с шикозен басейн с джакузи.

През последните години любовта ѝ към слънцето се засили и заради здравословните проблеми на певицата с костите. Налегната от артрит и тежка форма на остеопороза, Лиленце-Пиленце има огромна нужда от прием на витамин Д, посредством слънчеви бани.

Напредналата възраст на звездата от 78 години допринася за жаждата ѝ за слънце, тъй като Лили постоянно усещала студ и хлад, заради слабото си кръвообръщение в организма.

Размерите на столичния дом на певицата ѝ позволяват да има и плажен кът в него. Лили Иванова живее в шикозен апартамент на последния етаж в кооперация на централната столична улица Оборище.

Апартаментът разполага с огромна тераса, която зимата използва за остъклена градина, а лятно време плъзгащите се прозорци се прибират, за да влиза слънчева светлина.

Преди повече от месец на терасата на Лили бил инсталиран ултрамодерен басейн с джакузи, струващ 3800 евро. Устройството е купено от представителството на немска фирма в България, а монтьорите си нямали и представа коя знатна особа ще се плацика в бълбукащото синьо корито.

Иванова сама се плискала в басейна, като влизала в него с последен модел розов бански Версаче за 850 евро. Певицата винаги била с широкопола капела на главата, за да се пази от слънцето, а на шезлонга край басейна прелиствала италиански модни списания.

От време на време канела и личния си стилист - младо момче с хомосексуална ориентация, за да си клюкарства с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !