Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Николета Лозанова: Обичам да се усещам желана до безумие

отпечатай новината

01.08.2017 12:49 | Видян 2392 пъти

Николета Лозанова: Обичам да се усещам желана до безумие

Плеймейтката Николета Лозанова продължава да бъде най-желаното рекламно лице в България, като само ден, преди да се завърти в социалните мрежи самостоятелният й клип за спортната серия на модния гуру Philipp Plein, тя сподели много еротично и класно видео за българския козметичен гигант Refan.

Вече сякаш се превърна в традиция най-сексапилната българка да бъде лице на парфюмните аромати, като този път тя се "къпе" в златен пясък - тематично за летния сезон и емблематично за Intense Gold.

С публикуването на видеото, Николета направи завоалирано разкритие, с което признава, че много харесва своето амплоа на изкусителка:

"И вие ли обичате да се усещате желани до безумие?! И вие ли обожавате човекът срещу вас да е омагьосан до безсилие?! И вие ли изпитвате наслада, когато всички около вас са в захлас от присъствието ви?! Ако само на един от въпросите, отговорът ви е "Да", то бъдете сигурни, че нещото, което пристрастява околните към вас е новият аромат на Refan Intense Gold - по-голям и по-луксозен от всякога! За него и за нея, за всеки, призван да изкушава!"

Статистиката сочи, че със своите близо половин милион последователи в instagram, Николета най-добре знае техниките за съблазън.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !