Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Нашумялото британско трио Disciples идва за първи път в България

отпечатай новината

27.07.2017 15:24 | Видян 920 пъти

Нашумялото британско трио Disciples идва за първи път в България

Bedroom Beach представя на 11 август, петък, разтърсващото парти на Toubourg Night Edition със специалното участие на световноизвестното британско трио - Disciples.

Те придобиват международно признание със сингъла си How deep is your love, който достига № 2 в класацията на Великобритания, седем месеца се задържа и в ТОП-40 и се изкачва до № 27 в престижната US Billboard Hot 100.

Групата продава над 4 милиона копия по цял свят. През миналата година Disciples пускат поредния си хит - съвместен сингъл с Дейвид Гета - No worries.

Disciples са Дювал, Лука и Гавин. Това вълнуващо трио пробива със синглите They Do not Know и Essential New Tune на Pete Tong. Те разширяват музикалната си палитра, флиртувайки с жанровете като вкарват и по малко хаус звучене.

„Когато публиката ни чу за първи път, не знаеше как да ни определи. Коментарите бяха, че не сме електро, не сме и денс, звучим старомодно, но в същото време и новаторско...”, споделя Дювал, който пише песните на групата.

Част от споделеното им вдъхновение идва от начина, по който техните идоли NERD и Daft Punk не са ограничени жанрово. Невероятната фигура на 50 Cent допринася също за първоначалното развитие на Disciples.

"Гавин има слух за ударна музика, а аз имам за мелодия, така че контрастът се допълва взаимно. А Лука е фантастичен с аранжимента и е бърз с текстовете", обяснява силните страни на триото Дювал. 

Музиката на Disciples изкарва звучене от непознат ъгъл, който обаче веднага може да бъде идентифициран. Програмата на TOUBOURG Night Edition специално е създадена за всички, които обичат да се забавляват и клубният живот е тяхната втора природа. Гостуването на Disciples в България се осъществява с любезната подкрепа на COMMA Group.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !