Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анастасия Цилимпиу: Бих дошла в България

отпечатай новината

25.07.2017 09:14 | Видян 2288 пъти

Анастасия Цилимпиу: Бих дошла в България

Тя е родена е в Атина, но е наполовина румънка. До навършването на 12 години има над 100 фотосесии, а на 8 получава първата си роля в гръцки сериал. Наричат я детето-чудо, което стана султанка. Само на 19 години е, изпълнява ролята на Кьосем в излъчвания по bTV сериал „Великолепният век: Кьосем" и много би искала до посети България. Това красивата 19-годишна актриса Анастасия Цилимпиу казва в интервю за btvnovinite.bg.
 
Как започна актьорската си кариера?
Започнах като дете, първоначално се занимавах с мода, когато бях на 5 години. Бях сред щастливците, работили с издания като Vogue, Elle, Madame Figaro и други. Имах над 100 фотосесии, докато навърша 12 години. На 8 години получих първата си роля в гръцки сериал, след като се явих на кастинг. Героинята ми беше жертва на трафик на органи. Оттогава съм участвала в добре познати гръцки сериали, театрални пиеси и, разбира се, във "Великолепният век: Кьосем".

Разкажи ни повече за героинята си във "Великолепният век: Кьосем".
Героинята ми Анастасия е гръцко момиче, отвлечено от дома й и изпратено в харема на Ахмед I, в когото се влюбва. След като години наред страда в двореца, тя решава да превъзмогне обстоятелствата и да вземе съдбата си в своите ръце, за да стане най-голямата султанка в историята на Отоманската империя – Кьосем.

Наслаждаваше ли се на ролята си?
Да! Ролята ми беше абсолютно предизвикателство. Най-голямото препятствие пред мен беше турският език. Трябваше да уча репликите си наизуст, да ги повтарям, да успея да вложа нужните емоции, докато се снимам в чужд град, какъвто беше Истанбул за мен. Но това не беше проблем, защото съм влюбена в професията си и играя още от дете. Опитвам се да давам най-доброто от себе си, за да постигна целите си. Бях много щастлива да съм част от тази продукция, научих много и се развих като артист.

Анастасия различна ли е от Кьосем?
Да. Анастасия беше невинно момиче, силна, но не достатъчно, за да оцелее в двореца. Тя бе като неопитомен кон, със силни чувства. С годините става все по-силна и накрая се превръща във владетелка.

Можеш ли да споделиш с нас някои незабравими моменти от снимките на сериала?
Не бих искала да отличавам конкретни моменти, защото цялото преживяване за мен беше незабравимо. Целта ми беше да пробия извън Гърция и когато получих тази възможност, реших да се насладя на всяка секунда. Имах късмета да попадна сред велики партньори, актьори и хора. И им благодаря за незабравимите преживявания.

Има ли роля, за която мечтаеш?
Бих искала да играя ролята на кралица. Също така да участвам в продукция, чието действие се развива през 40-те и 60-те години на миналия век. Имам и една забавна мечта – поне веднъж да участвам във филм на ужасите. Като цяло, искам да играя много!

Какви са плановете ти за бъдещето?
Искам да остана здраво стъпила на земята, да работя много и да стана най-добрата актриса, която мога да бъда. Надявам се някой ден да видя името си сред имената на актьорите, които уважавам и на които се възхищавам.

Би ли искала да посетиш България някой ден?
Би било истинско удоволствие за мен! Аз съм наполовина гъркиня, наполовина румънка, така че във вените ми тече балканска кръв!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !