Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето го наследника на Слави Трифонов

отпечатай новината

19.07.2017 15:04 | Видян 2702 пъти

Ето го наследника на Слави Трифонов

Слави Трифонов официално има мъжки наследник и няма защо да се притеснява кой ще получи имотите и влоговете за милиони, както и бизнеса му, научи Ретро. Той има истински син в лицето на племенника си Теодор Трифонов, когото вече е припознал като свой наследник и ще прибере цялото му състояние, ако нещо се случи с него. Младежът не само носи името на бащата на водещия и ще продължи рода му, но и му е одрал кожата, и с годините все повече заприличва на именития си чичо.

21-годишният студент, който скоро ще се дипломира като бакалавър, но е решен да продължи да учи и да завърши поне още две магистратури, вече усилено работи и във фирмите на Трифонов и ръководи почти целия му бизнес с недвижими имоти. За капак част от офшорните компании на водещия се управляват също от младежа, който носи фамилията на чичо си и дядо си по майчина линия съвсем случайно. Каката на Слави – Петя, по интересна прищявка на съдбата се омъжва за мъж със същата фамилия – доктора по белодробни болести от плевенската болница Влади.

„В него той вижда себе си и е готов да вложи всичко, за да му помогне да постигне това, което той не е успял – да стане висшист, учен човек и уважаван. Гордее се, че Теди от малък е много умен и възпитан и прославя фамилията и по олимпиади, и в училище. Затова когато порасна, нямаше никакви колебания да го пише за свой наследник и да започне да му дава работа. Той бързо израсна и сега покрай икономическото си образование влиза много надълбоко в бизнесите на чичо си. Даже развива доста добре менажирането на недвижимите му имоти и Слави му се доверява напълно”, издават колеги на Дългия, според които Теди щял да получи само в недвижими имоти у нас и в чужбина близо 100 млн. лв., без да се броят многобройните банкови сметки на водещия в офшорни зони.

Трифонов приемал момчето като свое дете и се чувствал отговорен за отглеждането, възпитанието му и осигуряването на бъдещето му. Затова Теди от малък посещавал уроци по различни изкуства,  знаел езици и всичко - благодарение на парите на водещия. „Той му е като осиновен син и много се гордее с него. Сега още повече се хвали, откакто Теди възмъжа и започна да прилича все повече на него. Почти пълни копия са”, обясняват още от обкръжението на Дългия.

Трифонов-младши обаче, за разлика от вуйчо си, имал повече успехи с връзките и от около година поддържал сериозни отношения със своя връстничка на име Ани. Момичето вече се познавало и с именития вуйчо на Теди и била одобрена лично от Слави. Младите често гостували на Дългия, а и покрай операцията му се грижели за него заедно с каката на Слави Петя.

„Всичко във фамилията им е по мед и масло и нищо чудно Слави и дядо да стане след година-две. Само със здравето много не им върви. След като оперираха Слави, и Теди пострада с крака, а после - и неговата приятелка”, издават колегите на Дългия. Оказва се, че в последния месец над Трифонови тегне същинска прокоба и след като водещият бил опериран, наследникът му също имал проблеми с крака – набол се на Черноморието и се наложило да го оперират, за да извадят твърдо парче метал от крака му. После пък и приятелката му Ани паднала и си счупила крака, но, за щастие, не сериозно.

Петя е медсестра там и въпреки заможния си брат продължава да работи, макар и за съвсем ниска заплата. Тя обаче отказва да приема пари от малкия си брат и единственото, което получава от него като подаръци, са почивки у нас и в чужбина, на които води и майка си Здравка.

Скромността й е наследена и от сина й Теодор, който е голямата гордост на фамилията. Отличникът в плевенската математическа гимназия се справя повече от добре и като студент и е голямата надежда на цялото семейство, както и гордостта на вуйчо си Слави.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !