Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крисия с микрофон за 5 бона от Дългия

отпечатай новината

18.07.2017 16:31 | Видян 2045 пъти

Крисия с микрофон за 5 бона от Дългия

Крисия Тодорова се сдоби с луксозен подарък от Слави Трифонов. Шоуменът подари на любимката си микрофон за цели 5 бона, писа HotArena.

Малката певица е любимка на водещия и той не жали средства, за да й осигури най-доброто. А стане ли дума за музикални инструменти и аксесоари, Слави дава мило и драго за нея.

Освен да прави скъпи подаръци на Крисия, Слави е забранил всякакви участия на детето извън конкурсите, на които се явява и неговото шоу.
Доскоро Крисия можеше да бъде „поръчана” на частни партита на цена от 3 до 10 00 лева, но преумората си казала думата и Дългия се намесил.

„По този начин Слави някак спасява детството на момиченцето. Той винаги предусеща всичко, което се случва с нея само след разговор по телефона”, смятат от екипа на Трифонов.

Тези дни малката певица, която планира почивка на море с мама и татко, най-сетне показала поредния микрофон, който Слави й подарил на 1 юни—рождения й ден.

„Това е петият микрофон от него. Качеството си казва думата, но този е специален, защото по него има камъни. Направен е по поръчка, специално за любимката на Дългия”, обясняват близки на Крисия, пише "България днес".

Според тях чудото на техниката струва поне 5000 лева.

Досега 13-годишното момиче има колекция от 8 микрофона—повечето са от Слави Трифонов, като има и подаръци от преподаватели на талантливата Крисия.

Майката на певицата също често дарява Слави с различни дарове, най-често икони. Според нея само те могат да го предпазят от нещастия и зли очи.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !