Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Преслава и Галена смениха ролите си

отпечатай новината

18.07.2017 15:28 | Видян 3039 пъти

Преслава и Галена смениха ролите си


От доста време таблоидите отразяват промяна в имиджа на двете певици до такава степен, сякаш всяка заприлича на колежката си в началото на кариерата й. Докато всички знаем старата слава на Преслава с ненадминатите проекти като "Не съм ангел", скромност и моногамност, а сякаш Галена бе по-свързвана с честа смяна на партньори и липса на иновация.

Сега обаче, нещата се обърнаха на 180 градуса. Галена се превърна в истински диктатор в бранша, проектите й в момента са недостижими за нито една фолк певица, включително и Преслава, тя стана майка и задържа стабилно семейство с приятеля си Галин. Преслава от друга страна се превърна в лошото момиче, промени визията си и стана слаба ала Виктория Бекъм, редовно заема главните страници във всички таблоиди с новите си любовни премеждия с мъже тип Бирмата, звездата има огромен спад в качеството на проектите, а за семейство на този етап не ще и да чува.

Според близки до Преси, певицата не иска да ражда за сега, за да не изгуби фигурата си, както се случи с Галена, а и още й се живеело и не искала да се затваря вкъщи с дете.

Двете звезди на "Пайнер", според последни слухове таят ненавист вече повече от година, заради своя колега Фики. Дори бащата на певеца - Тони Стораро потвърди за връзка между Фики и Преслава в "Папараци". Така след края на връзката си с него, Преслава наведнъж загубила и Фики и Галена.

А дали борбата между двете най-оборотни певици в България е била заради любовен триъгълник или заради  по-успешни дуети, вече стана ясно. Запознати категорично отричат Галена и Преслава да са делили Фики на любовния фронт, като дори Галена никога не гледала колегата си с такива очи. Най-вероятната причина Преслава да отмъкне наградата на Галена е факта, че именно Галена запознава Фики с бъдещата му съпруга Гюлджан, заради която прекрати отношения с Преслава.

Преслава подозирала Галена в умишлен заговор на неин гръб. Двете звезди не си говореха месеци наред, докато най-накрая не решили поне да си изяснят коя за какво се сърди на другата. Самата Галена сподели в предаването "Папараци", че версиите им са различни. Така докато за Галена остава на преден план неоцененият й труд на наградите, за Преслава ударът дошъл от загубата на певеца.

Фики от своя страна готви нов удар по Преслава като дори покани Галена за кума. Така едно обикновено момиче несъзнателно стана причина за скандал между две големи звезди. А дали и тази версия е вярна, сред десетките, бродещи из таблоидите, едва ли скоро някоя от тях ще потвърди. Но двамата бивши влюбени дори са се блокирали във всички социални мрежи.   

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !