Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Емилия го удари на живот

отпечатай новината

18.07.2017 10:14 | Видян 2205 пъти

Емилия го удари на живот

Емилия го удари на живот, след като скъса оковите на Коко Динев, пише ПИК. От известно време звездата на Пайнер загатва, че нов властелин се е заселил в сърцето ѝ, а поредното доказателство за това издават информатори на ПИК от летището в София.

Миналата събота Емилия e била засечена на Терминал 2 в компанията на своя нов приятел. Фолк дивата е била максимално дегизирана - с шапка с козирка и тъмно слънчеви очила, но я е издало чипото ѝ носле.

Преди известно време обонятелният орган на Емилия претърпя корекция в клиника за пластична хирургия, като според всичко знаещи светски хроникьори операцията се наложи, след като носът ѝ пострада от шамарите на Динев.

Най-вероятно дестинацията, към която двойката е отлетяла, са Малдивските острови. Наскоро самата Емилия се изпуснала пред колежки, че ѝ предстои пътуване в тази посока.

А появата ѝ на летището с новото ѝ гадже, и изненадващата отмяна на участията ѝ до края на месеца, навеждат на мисълта, че времето за почивка на райското кътче е настъпило.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !