Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

АЛ БАНО НА “СЕМЕЙНА” ПОЧИВКА С РОМИНА В ГЪРЦИЯ

отпечатай новината

12.07.2017 10:14 | Видян 1847 пъти

АЛ БАНО НА “СЕМЕЙНА” ПОЧИВКА С РОМИНА В ГЪРЦИЯ

Италианската звезда Ал Бано отново прикова медийния интерес, като попадна в любовен триъгълник.
Изпълнителят, който ще зарадва публиката у нас с концерт със Софийска филхармония на 5 октомври, избра да прекара лятната си почивка в Гърция в компанията не на кого да е, а на бившата му съпруга и дуетна половинка Ромина Пауър.

В “семейната” ваканция на звездния тандем в южната ни съседка се включиха и дъщерите им Кристел и Ромина, както и най-малките деца на Албано Каризи от връзката му с ТВ водещата Лоредана Лечизо – Албано-младши и Ясмин. Непосредствено след пътешествието из гръцките плажове, класикът на италианската музика сподели в интервю, че почивката е обещан отдавна подарък за децата му, на които обожава да прави изненади.

Фотосите от екскурзията на най-продавания дует в историята на музиката попаднаха на първите страници на италианските издания броени дни след като бе публикувана информация за евентуална тайна сватба на Ал Бано с дългогодишната му партньорка Лоредана. Темата за брака на изпълнителя на Libertà стана силно обсъждана след официалния развод на жената до него.

Легендарният музикант  и виртуозите от Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч. Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Организатор на събитието е MOKO Solution. Повече информация можете да намерите в Ал Бано и Софийска филхармония - Oфициално събитие.

Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !