Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Емилия се гаври с Джена

отпечатай новината

11.07.2017 09:01 | Видян 2899 пъти

Емилия се гаври с Джена

Интригите в Пайнер нямат край! Този път от двете страни на барикадата са Емилия и Джена, научи ПИК. Преди дни на участие в Стара Загора блондинката от Раднево унижила своята колежка.

Няколко пъти през смях повтаряла в песните си дума, която Джена е използвала в последната си песен Коя. Докато вървял синбека, вместо текста на своите песни бившата на хазартния бос Коко Динев повтаряла "Туроваве, туроваве" и през смях поздравявала озвучителя си Светлин, който видимо се кефел на всичко това, твърдят купонджии.

Според самата Джена въпросната дума била нейна измислица. Но според нейни последователи в социалните мрежи означавала "Ти плачеш" на цигански.

Същевременно майката на фолк певицата Мария, Йорданка, както и Таня Боева, които били клиенти на заведението, също се забавлявли от цялата тази подигравка.

Това не е първият път, в който Емилия иронизира свои колеги. Тя правеше същото и с колегата си Фики Стораро, като пееше песента си Питбул, като я представяше като "Дуета ми с бащата на Издислав". Емалия често си позволява да подкача и първата жена на Коко Динев - Анелия с нейната "хвърчаща" фраза "По-силно можеме ли?".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !