Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Лорд Минчев и Вики Мишел танцуват в Лондон

отпечатай новината

05.07.2017 14:54 | Видян 3751 пъти

Лорд Минчев и Вики Мишел танцуват в Лондон

За Руския бал в Лондон, който събра международния хайлайф преди ден в столицата на Острова, лорд Евгени Минчев представи като своя дама звездата от култовия сериал Ало, ало Вики Мишел, пише ПИК. Актрисата се прочу с ролята на сервитьорката Ивет и любовница на Рене в невероятната поредица, която и днес е без аналог в тв афиша. Минчев и Мишел предизвикаха сензация с появата си - тя с визонена наметка, а той със сребрист смокинг на Агресия.

Руската принцеса Олга Романова и принц Ростислав Романов - почетни гости на бляскавото събитие, бяха настанени до Минчев, който е член на Комитета на бала и уважаван благотворител. Вики и Евгени танцуваха в аристократичен захлас, а в края на вечерта Минчев бе помолен да изпълни няколко руски песни. Всичките му приятели и бизнес партньори в Лондон очакват с нетърпение Британско-българския бизнес бал, който лордът организира в столицата на Острова на 17 октомври.

Сградата на Почетната артилерийска компания, където се проведе Руският бал в Лондон, може да проследи историята си от 1087-а насам. След като носи различни имена през вековете, тя получава официално името си през 1860-а от кралица Виктория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !