Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ани Салич разцъфна след развода, двали 10кг.

отпечатай новината

29.06.2017 17:24 | Видян 2649 пъти

Ани Салич разцъфна след развода, двали 10кг.

След развода на Ани Салич със сръбския й съпруг Бранко, тв водещата буквално сияе от щастие, пише HotArena.

Новинарката се е променила до неузнаваемост и е отслабнала с над 10 кг, забелязаха и зрителите на Нова телевизия. Тя води емисиите широко усмихната и ведра. От вечно намръщената и високомерна Ани не е останала и следа, писа „Уикенд“.

Освен на поведението си, Салич е обърнала внимание и на външния си вид. Веднага след развода новинарката се заела със заличаването на всички белези, които времето е оставило като отпечатък върху кожата й. Тя се подложила на скъпоструващи процедури за подмладяване, благодарение на които вече изглежда с десетина години по-млада. Лицето й вече е меко и опънато, а от загрозяващите го бръчки няма и следа.

Пръв промяната в нея забелязал екранният й партньор Ники Дойнов. Той не се забавил да раздуха в нюзрума, че колежката му се е тунинговала.

„Ани е в страхотна форма. Върна си живеца, който бе позагубила покрай трудния си брак. Последните 10 години бяха истински кошмар за нея. Тя търпеше Бранко главно заради децата, но сега сложи край на мъчението”, радват се колежките й. Журналистката все още няма нов мъж до себе си, но признава, че не й трябва и иска временно да се наслаждава на свободата си. Изританият Бранко се опитвал пак да я приласкае, но този път говорителката била непреклонна, че за нищо на света няма да го допусне пак в живота си.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !