Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Разтърсващи думи на иконата на Холивуд - Мерил Стрийп

отпечатай новината

23.06.2017 16:10 | Видян 2636 пъти

Разтърсващи думи на иконата на Холивуд - Мерил Стрийп

а 22 юни 1949 в Ню Джърси се ражда Мери Луис Стрийп. Светът обаче я познава като неповторимата Мерил Стрийп, актрисата, която разплаква и разсмива от големия екран. Носителка на три награди Оскар и номинирана цели 17 пъти, което я прави и актрисата с най-много номинации, Мерил Стрийп е жива легенда на Холивуд.

Няма как да не си припомним проникновените думи, които изразяват философията на живота на тази необикновена жена, и да се поучим от тях.

"Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто."

"Трябва да приемете остаряването. Животът е скъпоценен и когато сте загубили много хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък."

"Моят съвет: не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя."

"Работа ще остане, каквото и да стане."

"Мисля, че трябва да намериш собствения си път. Собствените си правила. Всеки има собствено разбиране за себе си и на него трябва да разчита. В крайна сметка, важното е това, което изглежда правилно за теб. Не това, което майка ви е казала. Не това, което една актриса ви казва. Не това, което някой си ни е казал, освен ако не е онова малко спокойно гласче вътре в нас."

"Хубаво е да направиш онова, което нямаш желание да правиш; трябва да се опитате да направите онова, за което не сте надарени автоматично. Много е важно да опитате."

"Винаги си спомням думите на Катрин Деньов: "На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата“. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част.“


Източник и снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !