Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майката на Бирмата тормози Алисия

отпечатай новината

23.06.2017 12:44 | Видян 2312 пъти

Майката на Бирмата тормози Алисия

Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата, буквално е обсебена от кандидат-снаха си Алисия. Майката на малката Бирма толкова много харесвала фолк певицата, че не спирала да говори за нея и да я търси за щяло и нещяло.

Бъдещата свекърва постоянно го разпитвала къде е, как е, яла ли е, спала ли е. „Не минава и ден, без Лидка да ѝ се обади, понякога дори по два пъти на ден. Да не говорим, че редовно ходи по нейни участия или се мъкне с нея по заведенията“, разказват дружки на Алисия.

Странното е, че Бирмата не стъпва по участията на изгората си и често се говори, че и изневерява с видни столични бръмчалки, пише БЛИЦ. Засега двамата все още са заедно, но често ги разделят, след като видят Станоев в компанията на други красиви жени.

Майка му обаче компенсира внимание и за него и изглежда я е яд на сина ѝ и безразличието му към Алисия. Слуховете твърдят, че Бирмата все още е влюбен в Преслава и не може да преживее отсъствието ѝ, а майка му грам недолюбва бившата му изгора и затова се мъчи да му отвори очите.

За обсесивното поведение на Станоева говори и профилът ѝ в социалната мрежа. Инстаграмът на Лидия Скалата е пълен със снимки на певицата - човек би си помислил, че това е страницата на Алисия. А под всеки фотос на певицата може да се прочете въодушевен коментар на Станоева, от типа: „Ти си най-милото създание, което познавам“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !