Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Криско превърна гаджето си в домакиня

отпечатай новината

23.06.2017 10:30 | Видян 2356 пъти

Криско превърна гаджето си в домакиня

Рапърът Криско и приятелката му Цветелина Петрова вече живеят заедно, пише седмичник. Двамата се събрали под един покрив в началото на годината, ала рядко се засичали в у дома. Изпълнителят нон стоп бил по участия, а хубавицата го чакала сама вкъщи и това доста обтягало отношенията им.

Карали се още, защото Криско имал мерак да откаже танцьорката от кълченето в оскъдно облекло и да я превърне в кротка домакиня. В началото Цвети се противяла на желанията на гаджето си, но после склонила да му угоди. Рапърът се притеснявал от разголените изяви на половинката си, защото преди време се опари от бившата си приятелка Ася Капчикова, която го окичи с огромни рога.

Той обяснил на Цвети, че очаква вярност и уважение от жената до себе си и настоял изявите й по оскъдно бельо да останат в миналото. Близки до танцьорката издават, че откакто заживяла с Криско, тя се превърнала в домакиня, за да удовлетвори желанието му.

Отказвала почти всички изяви, за които получавала покани и вземала участие само във видеоклиповете на гаджето си. През останалото време се грижела за реда и чистотата в апартамента на изпълнителя, научила се и да готви.

„Вкъщи готви приятелката ми, аз само консумирам”, сподели наскоро той в телевизионно интервю.

„Той вече се замисля за семейство и за деца и нищо чудно точно с Цвети да ги създаде. Тя му пасва идеално и изцяло се съобразява с неговия ритъм на работа”, издават близки до двойката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !