Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Когато Джейн срещна София

отпечатай новината

21.06.2017 10:21 | Видян 1283 пъти

Когато Джейн срещна София

През 1957 г., когато е направен този прословут пикантен кадър, Джейн Мансфийлд и София Лорен са съответно на 24 и 23 години. И двете са сред богините на холивудския Олимп от 50 -те – десетилетие, останало в историята като Златната епоха на Холивуд. Големият въпрос обаче е защо именно София Лорен, известна с пищните си форми, хвърля наситения с толкова женска ревност поглед към деколтето на блондинката. Ето предисторията:

Филмовият гигант „Парамаунт“ дава голямо парти в чест на новата си звезда София Лорен. Идеята е именно Лорен да е кралицата на партито с южняшката си красота и смуглия си блясък и това е точно така до момента, в който в залата не влиза американската мечта Джейн Мансфийлд, платиненоруса и което е по-опасното – с деколте, дълбоко като Марианската падина. Задава се битка.

През 2014 г. София Лорен за първи път проговаря за знаменитата фотография, като заявява, че е чувствала точно това, което всички си мислят, че е чувствала.

„Джейн Мансфийлд дойде последна и се запъти директно към моята маса. Знаеше, че всички нея гледат. И аз я гледах. Гледах зърната й, понеже се страхувах, че ще паднат в чинията. Цялата й рокля заплашваше всеки момент да се взриви и плътта й да се разлее върху масата“ – разказва Лорен.

Италианката признава, че много пъти са й поднасяли за автограф точно тази снимка, но тя винаги е отказвала, защото не е искала да се идентифицира с историята й. „Пък и от уважение към Джейн, която отдавна не е сред нас“ – добавя актрисата.

Точно 10 години след въпросния бал – през 1967 г. – Джейн Мансфийлд загива в тежка катастрофа. Колата й е смачкана до неузнаваемост. На задната седалка са три от общо петте й деца, които обаче като по чудо се разминават без никакви травми.

Източник и снимка: eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !