Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета и Ники Михайлов вдигат сватба на Малдивите

отпечатай новината

19.06.2017 15:57 | Видян 4181 пъти

Николета и Ники Михайлов вдигат сватба на Малдивите

Николета Лозанова и Ники Михайлов ще скрепят любовта си с брак, за да може бъдещото им дете да има законни майка и баща, пише седмичник. Както първи написа уикенд, плеймейтката е бременна от футболиста в третия месец и се очаква да пръкне втората си рожба на бял свят в началото на месец ноември.

Николета е заченала по време на почивката си с Михайлов на Малдивите през март. Именно на екзотичния остров популярната двойка иска да се врече и във вярност.

Сватбата е предвидена за август, като на венчавката на плажа ще присъстват само най-близките приятели и роднини на влюбените. Кумата на младоженците ще е приятелката от детските години на Николета - пловдивската бръмчалка Ваня Красимирова, а за кум футболистът е избрал свой близък съратник.

Сватбата ще е по-скоро побод Лозанова и Михайлов да си починат като за последно преди голямото събитие, а и плеймейтката ще използва последна възможност да лети до чужбина, тъй като на борда на самолетите си авиокомпаниите не качват бременни след 6-ия месец.

Макар все още да не са сгодени, в България също ще има сватба и подпис в гражданското. В момента водещата на Папараци и приятелят ѝ са в усилена подготовка за събитието, което ще бъде в края на лятото и се очертава като сватба на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !