Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Свекървата на Джена я изрита от Канарите

отпечатай новината

19.06.2017 15:42 | Видян 3154 пъти

Свекървата на Джена я изрита от Канарите

Фолкпевицата Джена е вън от оркестър Канарите, научи blife. Голямата мечта на изпълнителката да се превърне във водеща солистка на музикалната формация засега не се сбъдва. В момента титулярната певица на оркестъра е свекървата ѝ Надя Стоева, която здраво е стиснала мястото и не го дава.

През годините Джена записа няколко песни с Канарите, засне видеоклипове и се омъжи за Атанас Стоев-младши, но така и не успя да се наложи. Поредният ѝ гръмогласен провал е последният албум на оркестъра, в който фолкпевицата няма никаква важна роля. Компилацията е под рекордния номер 22 в актива на Канараите.

Надя Стоева и Атанас Стоев-старши разказват как са протекли 42-те години, в които оркестърът е на музикалната сцена, но не споменават и дума за Джена. В средите се говори, че именно Надя е тази, заради която Джена не се допуска в редиците на формацията, пише ежедневник.

Между двете имало тиха война, която се обострила в последно време заради желанието на Джена да отглежда бебето си Наки сама, без помощта нта свекърва си.

И то точно заради амбициите на фолкпевицата да измести свекърва си като солистка. Стоева показа неприазънта към снаха си още когато на сватбата й се появи с бяла рокля и опита да я засенчи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !