Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Теди Кацарова по стъпките на Индиана Джоунс

отпечатай новината

19.06.2017 11:07 | Видян 1593 пъти

Теди Кацарова по стъпките на Индиана Джоунс

Двучасова разходка в проход с широчина 180 см води до древния град Петра, където е сниман „Храмът на обречените“

Да опита алигаторско месо във Виетнам, докато журира в музикално риалити, и да са настани в една от малкото къщи в Пунта Кана, в които няма режим на тока – това са малка част от екстрите в актива на Теди Кацарова като пътешественик. Преди броени дни певицата се върна от Йордания, където пя по покана на консула на хашемитското кралство у нас Н. Пр. д-р Хасан Бармауи.

„Артистите там се радват на невероятно уважение, докато тук сякаш не само омаловажаваме таланта на хората на изкуството, но и труда им. Била съм част от доста фестивали там и мога да ви кажа, че музиката им е с изключително съвременно звучене, срещам млади хора с много добър английски“, обясни Теди.

Афинитетът й към арабската страна датира от около седем години, в които характерното й вибрато е успяло да се превърне в предпочитаното вокално бижу както за сватби и частни партита на шейхове, така и за празници на българската общност, които по традиция завършват с изпълнението на „Хубава си, моя горо“.

Древният град Петра, послужил за естествен декор на култовия „Индиана Джоунс и Храмът на обречените“, разгръща суровата красота на изваяните си скали и във видеото към Just You and I, което Теди записва с местния изпълнител Фарес Роберт.

Източник и снимка: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !