Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милен Цветков с ново гадже

отпечатай новината

16.06.2017 11:11 | Видян 1930 пъти

Милен Цветков с ново гадже

Милен Цветков работи до късно през ноща в Нова телевизия, но в ранни зори е кукуряк и сърба кафе в центъра на София, видя Уикенд. По колко спи този човек, откъде намира сили и енергия да води предаванията си?

Та нали е доказано, че за пълното възстановяване на организма след тежък умствен труд са необходими поне 8 часа пълноценен сън...

Онзи ден 50-годишният журналист бе засечен от папараци да сърба кафе в 8,00 ч. сутринта в заведение край Докторската градина. Тв водещият не изглеждаше така, сякаш светът му е крив заради недоспиване, дори напратов - сияеше.

Добрата му кондиция може би се дължеше на приятната компания, в която се намираше - чаровна синеока брюнетка, непозната на широката общественост.

Дали пък двамата не бяха прекарали ноща заедно? Подобно подозрение не е лишено от логика, като се има предвид, че Цветков беше с тоалета си от предната вечер.

Водещият на Часът и дамата му пиха кафето си повече от час. Личаше им, че им е приятно един с друг и не искат да се разделят. Накрая все пак се наложи да освободят масата, тъй като тъмнокосата госпожа трябваше да гони служебние си ангажименти.

Жената пое пеша в посока към жълтите павета, а Милен - към жилището си, намиращо се в непосредствена близост до заведението.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !