Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета бременна от Ники Михайлов?

отпечатай новината

15.06.2017 10:57 | Видян 3229 пъти

 Николета бременна от Ники Михайлов?

Николета Лозанова май е бременна в края на третия месец, а таткото е Ники Михайлов писа HotArena.

Според таблоидния седмичник номер 1 в България вестник Уикенд щастливата новина е потвърдена от гинеколог, както и от кръвен тест, а водещата на „Папараци“ и настоящата й половинка са категорични, че искат да запазят бебето.

Сексапилната плеймейтка и вратарят официално са отново заедно от октомври миналата година. Този път любовта между Ни Ло и милионерското синче не кипи под похлупак, а напротив - двамата редовно излизат заедно на вечери в столични ресторанти, през уикендите се появяват като двойка в хитови дискотеки, където открито се награбват на дансинга, а за изминалите няколко месеца те пътуваха неколкократно и в чужбина като най-предпочитаната им дестинация бяха Малдивите.

Според отлично осведомени източници бебето е заченато именно на красивия остров по време на визитата им през март. Бременността на Николета не е планувана, но същевременно двойката била подготвена за такава новина, тъй като не използвала никакви предпазни мерки.

Лозанова и Михайлов са доказателство на крилата фраза, че старата любов ръжда не хваща. Първият им любовен трепет бе преди цяло десетилетие, когато Николета току бе спечелила титлата „Мис Плеймейт”. Тогава пък Ники вардеше вратата на „Левски” и връзката им стана еманация на отношенията между спортисти и моделки.

Млади и зелени, отношенията им не продължиха дълго и само след година двойката сложи край на връзката си. Лозанова сподели, че причината това да се случи е нетърпимата ревност на любимия й, който дори не й давал да се снима за списания, па макар и облечена.

Oчевидно 10 години по-късно любовта между моделката и Михайлов е възродена и кипи по-бурно откогато и да било. Щъркелът ще посети влюбената двойка в жилището за милион на футболиста.

Бременността на Николета се появява в подходящ момент и за кариерните й трудности в „Папараци". Ръководството на телевизията настоява продуцентите да наемат нова водеща и това най-вероятно ще се случи още през есента.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !