Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теди Кацарова пуска акустичен албум

отпечатай новината

14.06.2017 15:21 | Видян 1991 пъти

Теди Кацарова пуска акустичен албум

С изключително личен албум ще зарадва феновете си Теди Кацарова тази есен. Звученето в него е акустично, а китарите са поверени на Петър Ангелов. „С помощта на Живко Василев красивите послания в парчетата ще бъдат подсилени от звука на българския кавал. Написах и песен за майка ми, казва се „Живот като на кино”, сподели за „Монитор” певицата.

Преди да отметне поредното заглавие в дискографията си Теди ще потегли на клубно турне в Европа, подробностите за което все още пази в тайна. Факт е, обаче, че кадифеният й тембър ще се съюзи с романтиката на две сватби в Йордания. Преди по-малкото от месец тя отново пя там, този път по покана на консула на хашемитското кралство у нас г-н Хасан Бармауи.

„Срещнах много будни млади хора, с перфектен английски, които правят адски съвременна и много добра музика. И друг път съм пяла на фестивали там и мога да кажа, че уважението към артиста е огромно, докато тук имаме навика да умаловажаваме както таланта, така и труда на хората на изкуството.”, обясни Теди.

В момента в ефир се върти актуалният й сингъл „Срещнах те”, чието видео е снимано в Рим. Текста на песента е вдъхновен от Фейсбук статус на неин приятел, който гласял „Срещнах те. В свят лишен от ангели, ти ми даде крила”. „Когато човек е в депресия се раждат много хубави балади. Така се появи и това парче, в един тежък за мен януари.”, каза Кацарова.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !