Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звезди пипат коремчето на Емилия за кадем

отпечатай новината

07.01.2008 09:59 | Видян 44936 пъти | Гласували 5

Звезди пипат коремчето на Емилия за кадем

Куп звезди се наредиха на опашка, за да пипнат бременната в шестия месец Емилия. Първите, които искаха да прихванат бяха Мис България Роси Иванова и още една звезда на Пайнер Андреа. Последната твърдо е решила тази година да забременее от приятеля си – боксьорът Кубрат Пулев.
“Със или без брак, трябва да си направим едно детенце, защото когато то се прави с много любов, ще е много красиво” – мечтае фолк-изпълнителката.
Кубрат също иска деца, но за него бракът е свещен и е на първо място, пък после обеща да й направи поне пет.
Отскоро Андреа започна да сменя изцяло стила си – тя започна с тунинг на тялото, който включваше и нови гърди, ходи на пилатес, подмени гардероба си с по-изчистена линия, а в момента сменя и цвета на косата си и формата на прическата. Фолк-дивата прави пълна промяна не само заради себе си, но и заради новия си видеоклип, който трябва да излезе до края на месеца. Така че съвсем скоро предстои да я видим и като брюнетка.
Дотогава Андреа си седи вкъщи и поддържа телефонна връзка с колежката си Емилия, заради бременността й. Както вече стана ясно фолк-звездата е прихванала от дългогодишния си любовник Коко Динев, който все още не се е развел с друга фурия на Пайнер Анелия. Чаровната блондинка е вече в шестия месец и според нея очаква момче. Андреа и Емилия дори са намислили страхотен шопинг-тур из бебешките магазини. Единственото, което още не е ясно е къде ще живее бъдещото семейство и дъщеричката на Коко от брака му с Анелия дали ще казва “мамо” и на Емилия.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !