Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава спи с наркодилър

отпечатай новината

08.06.2017 16:39 | Видян 2326 пъти

Преслава спи с наркодилър

Преслава има нова тръпка – Павел, бивше гадже на плеймейтките Златка Райкова и Мария Цветкова. Певицата го забила на свое участие в един от най-популярните столични клубове, научи уикенд. Говори се, че Павката е дясната ръка на сочения за приближен на Маргините Стефан Бонев-Сако, който през 2016-а бе осъден на 7 години затвор като бос на въоръжена наркобанда.

Певицата е забелязана преди броени дни да се натиска с Павката в клуба, в който е била на работа. Вероятно двамата са се познавали от преди, защото след като участието й приключило, Петя седнала директно в неговото сепаре. Не след дълго започнали да си разменят ласки и целувки, а после си тръгнали заедно.

Името на Павел Цветков нашумя около връзката му със Златка Райкова преди 6 години. Заради плеймейтката той изостави жена си Емилия, когато бе бременна в 7-ия месец. Зарязаната булка обаче не остана длъжна на своята съперница. Тя я намери в заведение в Слънчев бряг и се нахвърли да я бие, крещейки: „Мършо долна, остави мъжа ми!”. След зрелищния женски бой в кръчмата Златка се разделя с Павел и той се връща при жена си. „Беше ме страх, че тя може да ми направи нещо още по-лошо, затова реших да скъсаме”, разказа тогава плеймейтката.

 След раздялата Павката известно време го играеше добър съпруг, но после отново забрави жена си и завъртя връзка с нова плеймейтка – Мария Цветкова. Тя е известна като бивша приятелка на олигарха от Свети Влас Динко Динев, която му роди син. Към момента наркодилърът е официално разведен и свободен и явно Преслава се е възползвала от положението, за да попълни овакантеното място в леглото му.

Мускулестият мачо е родом от Враца и е известен с големите си юмруци и склонността да ги раздава без предупреждение. Говори се, че бил „с психика на гладиатор и убиец” и често избухвал на обществени места. Твърди се, че вторият по важност човек в нарко-организацията на Сако, тартор на всички негови биячи. Задачата му била да надзирава пласьорите, които работят за боса, и да ги вкарва в правия път, когато се наложи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !