Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Мегз тайно влюбена в Орлин Горанов

отпечатай новината

07.06.2017 12:53 | Видян 1775 пъти

Мегз тайно влюбена в Орлин Горанов

Домакин на Черешката на тортата снощи беше не кой да е, а музикалният титан  - Орлин Горанов. Легендада беше надминал себе си с елегантна вечеря и получи максимума от 40 точки. Нещо друго извън готвенето обаче направи най-силно впечатление, пише hotarena.net

Топ дизайнерката Мегз не спря да се изказва супер ласкаво за Горанов. Каканашева много внимателно подбира думите си, но въпреки това не можеше да скрие чувствата си. Мегз дори използваше думи и изрази като - "близост", "сигурност", "Усещам се ужасно взела от него".

Тя не пропусна и да подчертае съвместимостта между нея и музикалната легенда, като дръзна да се сравни с подобен мъж - " Аз съм от хората, които обичат да надминават с много очакванията на другите. Ако някой очаква 5, ти направи 11. Орлин също е такъв и това, че направи толкова много ме изпълни тотално" - каза Каканашева със сияещо лице.

Точно като влюбена жена първата ни дизайнерка не спираше да се смее на всяка шега на много по-възрастния от нея изпълнител. И въпреки, че е много критична и обръща внимание на всички детайли, за да му се хареса, тя му даде пълни 10 точки.

За съжаление и самата Мегз най-вероятно осъзнава, че тази любов е невъзможна, защото Орлин Горанов е щастливо женен. А тя едва ли би допуснала, заради едно увлечение, колкото и силно да е то, да изпусне златната кокошка, която е хванала. Дали все пак любовните трепети на младата дизайнерка ще имат поне малка развръзка, предстои да видим в следващите епизоди на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !