Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Калканджиева вдигна ръце от силиконки

отпечатай новината

06.06.2017 16:06 | Видян 1865 пъти

Калканджиева вдигна ръце от силиконки

Да промени чувствително визията на българката на възраст от 15 до 30 години – това цели с един от новите си модни проекти Жени Калканджиева, след като се отказа от организацията на „Мис България”. „По улиците се разхождат едни много притеснителни устни, скули, силиконови гърди и татуировки... Време е това да се промени.

Аз имам проблем с момичетата в агенцията – скаутите ни вече намират трудно момичета без корекции”, сподели за BIT шестата по красота в света и добави, че няма нищо против хирургическата намеса в тялото, но само когато е направена естетски. В разгара на своите 40 тя не обмисля да поправя нищо, най-малкото по лицето, защото ботоксът парализира мимическите мускули и не иска да изглежда като статуя

в качеството си на коментатор от малкия екран. След турбуленциите покрай брака си със Стефан Манов-Тачо и забежката му със Зорница Линдарева Жени отново се радва на спокоен семеен живот. С мъжа й първоначално се разделиха, но сега отново делят общ покрив и си поделят грижите за сина им Жорко. Момченцето завърши първи клас с отличие, а майка му отчита, че е много добър с математиката.

В момента детето е в Испания, където са родителите на Тачо. „Два месеца е там за ваканцията и с Тачо се чувстваме като младоженци. Август ще го водим в Гърция, защото нашето море не е за деца, тук най-много да отскочим за някое парти за уикенда. С Тачо сме добре, имаме грижата един за друг. Тя, любовта трябва да се изпита, иначе е просто съвместно съжителство”, обясни Калканджиева.

В случай че с 10 години по-младият й партньор й сервира нова изневяра, тя пак би реагирала по същия начин – ще го напусне. „Аз не чупя чинии и не правя сцени, аз съм много надута - просто си тръгвам. Във връзката взаимността е най-важна, ако единият е тръгнал нанякъде, нищо не може да го спре. На теб ти остава само да се вземеш в ръце и да продължиш живота си в нова посока”, казва Жени.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !