Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте първата снимка на Джена и бебето

отпечатай новината

05.06.2017 16:40 | Видян 3450 пъти

Вижте първата снимка на Джена и бебето

Джена, Атанас Стоев и синът им се пренесоха в столицата и веднага попаднаха в полезрението на папараците.

От няколко дни музикалното семейство и невръстният им син са новодомци. Лукс апартаментът, който ще обитават, е закупен около сватбата им миналата година, но досега стоя празен. Жилището се оценява на 300 бона, а не малка сума отгоре е отишла и за обзавеждането му. Сега главните живущи с него ще са бебе Наки и неговата детегледачка.

От броени дни грижите за звездния наследник са поверени на ВИП бавачка. Тя има задачата да се грижи за него, докато родителите му кръстосват по заведенията в страната. С началото на летния сезон все по-често ще им се налага да отскачат и до морето. Така времето, което ще прекарват с тримесечния си син, вероятно ще бъде сведено до минимум.

В началото на работата си за семейство Стоеви, детегледачката премина през стриктен инструктаж от звездната мама. Досега тя се грижеше сама за сина си, без грижите на бабите. Отсега нататък те ще бъдат още по далеч от живота на любимото си внуче, което ще расте софиянче. След интервюто си за Преди обед миналата седмица, Джена и Наско се отправиха към новия си дом, за да вемат бебето и бавачката му.

След това четиримата се отправиха към ресторант в покрайнините на града. Там певицата и наетата от нея жена си поприказваха относно грижите за малкия Наки. А, през това време, татко Наско пое грижите за наследника си и направи с количката дълга разходка. Така даде на съпругата си възможността да се нахрани на спокойствие, пише ПИК.


На влизане в заведението обаче, Джена не успя да скрие сина си от папараците, които зорко я дебнат. Те успяха да заснемат първи кадри на майка и син. На тях не се вижда ясно лицето на бебето. Вижда се, обаче, как певицата го е нарамила като чувал с картофи. От тук нататък певицата със сигурност ще бъде по-бдителна, защото София е голяма и фотографите я дебнат отвсякъде!   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !