На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Последната любов на Лили

отпечатай новината

02.06.2017 15:23 | Видян 2741 пъти

Последната любов на Лили

Млад и мургав мъж успя да разбие сърцето на Лили Иванова и да се превърне в последната ѝ засега любов.
 
Естрадната примадона още ближе рани от трагичния край на отношенията си с китариста Бисер Иванов. От 3 години той не е част от екипа ѝ, след като реши да не бъде поредния мъж-статист в живота на Вечната Амбър. Решението му да сложи край на особените им отношения със сигурност е и спирачка за кариерата му, която до този момент върви повече от блестящо, пише Уикенд.

Талантливият Бисер Иванов е сочен за един от най-добрите български китаристи за последните години. Къдрокосият мачо е с горещ испански темперамент, което поражда и слуховете, че има циганска кръв във вените си – нещо, което той категорично отрича.

Бисер попада напълно случайно в екипа на Лили Иванова. Води го цигуларя Васко Василев, с когото се познават от концерти в чужбина. Лили сформира екип за големия си спектакъл в зала Арена Армеец през 2013 г. цяла година по-рано и ѝ трябва „най-добрия китарист”. Преди голямото шоу иска да направят няколко участия из страната, за да се увери в качествата на трупата си.

Лили бързо хлътва по Бисер – нещо, което не остава тайна за никого от екипа ѝ. Няма и месец след като се е запознала с него, певицата решава да направи скъп подарък на музиканта – взима му китара за 18 000 евро, специално поръчана от музикалния магазин Фактор.

Естрадната икона е лудо влюбена в китариста си. Малка подробност е, че той си има официална приятелка, в която е много влюбен – певицата Нора Караиванова – нещо, което не крие. Тя е значително по-млада от Лили, на има-няма 30.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !