Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новият на Мария Илиева: Не ми пука че е на 40

отпечатай новината

22.05.2017 17:56 | Видян 3809 пъти

Новият на Мария Илиева: Не ми пука че е на 40

Мария Илиева има нов мъж до себе си, загатна самата тя. Певицата публикува няколко снимки в социалната мрежа, на които се вижда татуираната ръка на любовника й, но не й лицето му. Така Мария намекна, че е забила ново гадже, но все още не е г отова да разкрие самоличността му. Фотосите са правени във Венеция, както уточнява самата изпълнителка. И допълва, че двамата са в италианския град на романтична почивка, научи HotArena.

Певицата винаги си е падала по току-що излезли  от пубертета момчета, но сега леко е вдигнала възрастовата граница – този път е забила 26-годишен студент. Името му е Георги Михайлов, учи в Брюксел и не е известен в публичн ото пространство. С Илиева се запознали на нейно участие и малко след това станали интимни.

Близки до младежа издават, че той бил хлътнал до уши по кака си Мара и се стараел да й угажда за всичко. Изпълнителката често  отскачала до Брюксел, за да му се порадва, той също я навестявал в София и твърдял пред приятели, че разстоянието не е пречка за тяхната любов.

„Изобщо не ме притеснява фактът, че Мария е на 40! Такава жена не бях срещал досега! Невероятна е!”, разправял  Жоро. Той бил луд почитател на певицата още преди да завърже интимни  отношения с нея и сега не можел да се нарадва на късмета, че е успял да я вкара в леглото си. Без излишна скромност обяснявал, че двамата си спретвали невиждани секс маратони, които продължавали по няколко дни.

Самата изпълнителка  отдавна говори, че е готова за брак и деца, ала дали Михайлов е човекът, с ког ото ще ги създаде, все още не е ясно. Студентът засега не искала да представя Илиева на родителите си, защ ото за него това била много сериозна стъпка и предпочитал да не избързва. Освен това се притеснявал, че те няма да харесат певицата, тъй като е с цели 14 години по-голяма  от него.

„Може да е на 40, но Мария не се спира! Ходи само с младоци и изобщо не й пука какво говорят хората!”, коментират близки до изпълнителката. Единственият по-възрастен кавалер в минал ото на Мария Илиева бе настоящия министър на спорта Красен Кралев. Двамата имаха връзка преди 5 години. Певицата обаче никога не е криела, че е с него само за изгода, пише "Уикенд". 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !