Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Цвети Стоянова: Художествената гимнастика не ми липсва

отпечатай новината

22.05.2017 13:10 | Видян 4974 пъти

Цвети Стоянова: Художествената гимнастика не ми липсва

„Златното“ момиче Цветелина Стоянова даде първото си ексклузивно интервю след събитията от 14 юни 2016 г. единствено за „Папараци“ по бТВ. Снощи бе излъчена и втората част от емоционалната изповед на Цвети.

 

 Къде си закачила медала от Рио, който организаторите на олимпиадата дадоха специално за теб на твоите съотборнички?
За първи път чувам за такъв медал. Не съм го виждала. Иначе медалите стоят при баба ми, не са у нас. Ако влезеш у нас, няма да разбереш, че съм гимнастичка. Само една-две снимки, които не са окачени на видно място. Като цяло се опитвам да забравя периода си на гимнастичка. Може да звучи странно, но това не беше един от най-щастливите периоди в живота ми. Никога не съм била влюбена в художествената гимнастика. Винаги съм го правила в памет на майка ми, която като дете е мечтаела да стане гимнастичка. Прекалено неамбициозен човек съм. Много държа да си изиграя съчетанието без грешка, за да не ми се кара треньорката, но медалът не ми е бил главната цел. Залата не ми липсва. Не знам дали си струваха всички тези лишения.

След олимпиадата твоите съотборнички получиха значителна сума пари. Някъде прочетох, че имат намерение да отделят част от парите за теб. Получи ли нещо?
Ти си го чела, но въпросът е дали наистина са го казали. По-скоро е измислица на медиите. Възможно е и момичетата още да не са получили бонуса. Парите от големи състезания не идват веднага.

Единствено ти остана без олимпийска пенсия. Как ще коментираш?
Министърът лично ми каза, че такава пенсия се дава само на хора, участвали в игрите.

Съотборничката ти Цветелина Найденова обяви, че вече не общувате.
Не исках публично да го оповестяваме. Не знам къде се пропука нашето приятелство. Не й се сърдя за нищо. Даже съм й благодарна, че тя ми даде важен урок в живота. Както и много други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми момент. Те ми показаха, че никога не са били с мен. В болницата се борих за живота си, а след излизането вече се борех с живота. Трябваше да проходя, беше ми трудно дори до тоалетната да отида. Предстоят ми още операции.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !